Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Urenlang speelplezier met een trapauto

Trapauto’s zijn een populaire vorm van buitenspeelgoed. Met een trapauto kunnen kinderen lekker door de tuin of de buurt rijden of samen met andere kinderen racen. Zoals de naam al zegt, wordt een trapauto aangedreven door te trappen, net als bij een fiets. Wij hebben een breed assortiment trapauto’s in vele soorten en maten, zodat er voor ieder kind wel een geschikt model te vinden is.

Trapauto kopen op Bol.com

Trapauto’s in de vorm van een tractor, jeep of quad

De trapauto’s uit ons assortiment zijn bijzonder uiteenlopend qua vormgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor trap auto met het design van een tractor, een jeep of een quad. Als er in uw kindje een kleine boer of boerin schuilt, is een traptractor natuurlijk het ideale speelgoed voor buiten. Hiermee kan uw zoon of dochter urenlang boerderijtje spelen. Ook voor de kleine politieagenten, brandweermannen en soldaten hebben wij een passend model trapauto.

Metalen trapauto

Bent u op zoek naar een trapauto van een bepaald materiaal? Dan kunt u met de filters kiezen voor bijvoorbeeld een metalen trapauto of een trapauto van kunststof. Metalen trapauto’s zijn robuust en hebben een herkenbaar uiterlijk. Het metaal geeft de auto een duurzame, hoogwaardige uitstraling. Kunststof is een materiaal dat niet alleen zeer stevig is, maar ook licht van gewicht. Hierdoor blijft de auto gemakkelijk voort te bewegen.

Scheuren op een skelter

Naast trapauto’s vindt u in dit menu ook diverse skelters. Veel kinderen zijn dol op skelters, omdat ze er lekker hard op kunnen rondrijden. Een skelter is een robuust speelvoertuig, dat veelal gemaakt is van metaal of kunststof. Door het herkenbare, stoere design zijn skelters geliefd buitenspeelgoed voor veel kinderen. Om te zorgen dat uw kind veilig op de skelter kan rijden, is de zitting vaak verstelbaar. Zo kan de zitting precies worden afgesteld op de lengte van uw kind.

👶 Loopfiets-expert.nl
Logo