Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Traptractors

Met een traptractor of looptractor zijn de mogelijkheden eindeloos. Trek het weiland in en ga aan het werk. Sommige modellen beschikken over een lader, zodat je bijvoorbeeld zand kunt opgraven. Andere modellen hebben dan weer een aanhanger. Plaats de aanhanger onder de lader en vul hem met het opgegraven zand. Vervoer het tenslotte in rap tempo naar de plaats van bestemming en los de lading ter plaatsen.

Populaire traptractors op Bol.com

Een speeltractor, een lader, een oplegger

De speeltractor is beschikbaar in meerdere modellen en in meerdere uitrustingen. Zo is er de basic tractor. Dit kan een looptractor of een traptractor zijn. Verder is er de trekker met een lader aan de voorkant. Hiermee kunnen goederen worden opgepakt of worden opgegraven. En ten slotte is er de tractor waar een oplegger aan vastgemaakt kan worden.

Grote merken

Wij bieden tractoren aan van verschillende grote merken, waaronder Falk en Marquant. Falk staat al sinds jaar en dag bekend om zijn kunststof modellen, waaraan allerlei uitbreidingen kunnen worden toegevoegd. Marquant heeft een unieke metalen versie gemaakt, die gekenmerkt wordt door zijn fraaie retro uiterlijk.

πŸ‘Ά Loopfiets-expert.nl
Logo