Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Hobbelpaarden

Hobbelpaarden zijn waarschijnlijk al in de zeventiende eeuw ontstaan. Ze bezorgen kinderen dus al vele generaties eindeloos speelplezier. Doordat het onderstel van een hobbelpaard licht gebogen is, kan ermee heen en weer geschommeld worden. Zo kunnen kinderen zich urenlang vermaken door te doen alsof ze op een echt paard rijden. Een ouderwetse manier van spelen, die nog steeds door kinderen omarmd wordt!

Online een hobbelpaard kopen

Alle soorten hobbeldieren

In deze loopfiets-webshop bieden wij een origineel aanbod hobbeldieren voor alle kinderen. U vindt bij ons niet alleen hobbelpaarden, maar ook andere schommeldieren. Zo leveren wij ook schildpadden, schapen en dino’s om op te hobbelen. Daarnaast bieden wij ook schommelpaarden in de vorm van een stoere auto of stijlvolle scooter, voor als uw kind liever op een voertuig wil rijden.

Een houten hobbelpaard

Een geliefd materiaal voor hobbelpaarden is hout. Een houten hobbelpaard heeft een klassieke uitstraling, die veel mensen aanspreekt. Het schommelpaard is hierdoor namelijk niet alleen leuk speelgoed voor uw kind, maar ook een prachtig interieurobject. Daarnaast zijn houten hobbelpaarden duurzaam en stevig, zodat uw zoon of dochter er jarenlang mee kan spelen. De houten schommelpaarden uit ons assortiment zijn geverfd in allerlei vrolijke kleuren, zodat u kunt kiezen voor de kleur die uw kindje het mooist vindt.

👶 Loopfiets-expert.nl
Logo