Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ūüéĖÔłŹ 543 producten in ūüŹ¨ 8 webshops

Andere soorten speelvoertuigen

Veel meer dan alleen loopfietsen

Ons ruime aanbod is nog niet uitgespeeld bij¬†loopfietsen,¬†driewielers¬†en¬†trapauto’s. Zo hebben we ook kleine en grote¬†bolderkarren, gemotoriseerde voertuigen, duw- en¬†loopwagens, autopeds, tractoren en trikes:

Bolderkar

De bolderkar kan op meerdere manieren gebruikt worden. Kinderen kunnen er zelf in zitten. Sommige bolderkarren hebben daarvoor zelfs een rugleuning en een veiligheidsriem. Uw kind zit daarmee comfortabel en veilig in de wagen. Verder wordt de bolderwagen al sinds jaar en dag gebruikt om grote hoeveelheden bagage of spullen mee te nemen naar het strand of als pakezel tijdens wandelingen.

Gemotoriseerde voertuigen

Wil je liever niet zelf rijden, dan zijn de elektrische kinderauto en de elektrische motoren perfect. Je hoeft alleen nog maar te sturen, de accu doet verder het zware werk.

Duw- en loopwagens

Duw- en loopwagens zijn geweldige voertuigjes die uw kind helpen bij het leren staan en bij het lopen. Mede doordat de karren over vier wielen beschikken, zorgen ze voor een stabiele houvast bij de eerste pasjes.

Autoped

De autoped, oftewel de step, is een geweldig fietsje die uw kind aardig uit kan putten. Eén voet op de plank en steppen met de andere. Een aantal autopeds hebben een lekker zitje aan de achterkant, waarop het heerlijk uitpuffen is.

Tractor

Met de tractor wordt het zware werk uitgevoerd. Zo beschikken ze over wielen met een grof profiel, waardoor elk terrein begaanbaar wordt. Hoe ruig het ook mag zijn. Met de lader kun je zand opgraven, omhoog tillen en in de aanhanger plaatsen. Geniet van het boerenleven dichtbij huis.

Triker

De triker is een geweldig driewielig speelvoertuig voor de echte snelheidsduivel. Kies de perfecte lijn, manoeuvreer met scherpe bochten langs je tegenstanders en win de race. Je zit in de triker als een soort Formule 1-coureur, namelijk vlak boven de grond. Zo ervaar je de snelheid nog beter.

ūüĎ∂ Loopfiets-expert.nl
Logo