Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Little Tikes loopfiets

Lekker rondrijden in een auto met dak of de bloemetjes water geven met een vuurrode brandweerwagen. Het klinkt in eerste instantie een beetje vreemd, maar met de loopauto’s en driewielers van Little Tikes is het allemaal mogelijk. Het Amerikaanse merk staat bekend om zijn vrolijk vormgegeven speelgoed van ijzersterk kunststof. Uw kinderen kunnen heerlijk zelf rondtuffen of zich laten duwen door anderen.

Vrolijke loopauto’s en driewielers van Little Tikes

Rode brandweerwagen

De jarenlange ervaring van Little Tikes met het ontwikkelen en maken van kinderspeelgoed zie je ook terug in de verschillende loopauto’s en driewielers. Zo is er de rode brandweerauto die je niet alleen lief aankijkt, maar ook nog eens pappa en mamma erg blij zal maken. Vul het reservoir met water, rij naar de bloemen die nodig geblust moet worden en doof het vuur. De autootjes zien er dus niet alleen leuk uit, vaak is er een grappige extra functie aan toegevoegd.

De 3-in-1 driewieler

En niet alleen over de loopauto van Little Tikes is goed nagedacht. Hetzelfde geldt voor de driewielers en dan vooral voor de 3-in-1 modellen. Deze groeien namelijk met uw kind mee. Het fietsje begint als kinderwagen, die met behulp van de duwstang kan worden voortgeduwd. Daarna kan uw zoon of dochter erop leren fietsen om ten slotte geheel zelfstandig met de driewieler rond te toeren.

πŸ‘Ά Loopfiets-expert.nl
Logo