Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Loopfietsen

Met loopfietsen is het mogelijk om op hoge snelheid door het huis of over straat te fietsen. Of om te racen tegen vriendjes en vriendinnetjes. Een loopfiets is niet alleen een erg leuk speelvoertuig, het helpt kinderen ook bij het oefenen van hun gevoel voor balans en bij de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden. Mede hierdoor zijn de speelvoertuigen de ideale opstap naar het leren fietsen.

Online een loopfiets kopen op Bol.com

Houten loopfietsjes

Loopfietsen zijn er in allerlei soorten en maten: stevige modellen met een aluminium frame en klassieke modellen geheel van hout. Niet alleen kinderen vinden een houten loopfiets fantastisch, ook ouders zullen de prachtig uitziende fietsjes met open armen in huis verwelkomen. De aluminium varianten zijn daarentegen meer geschikt om ruige stunts mee uit te halen. Ze kunnen tegen een stootje en zullen dan ook niet niet snel beschadigd raken.

Luchtbanden en massieve banden

Net als driewielerstrapauto’s en loopauto’s kunnen loopfietsen grofweg twee typen banden hebben. Comfortabele luchtbanden die door middel van een ventiel opgepompt moeten worden. En massieve banden die bijvoorbeeld geheel van kunststof gemaakt zijn. Loopfietsjes met luchtbanden rijden over het algemeen wat zachter (en stiller) en zijn geschikt voor gebruik zowel binnen- als buitenshuis. Fietsen met massieve banden rijden iets minder comfortabel. In sommige gevallen is er aan de buitenzijde van de wielen een extra laagje toegevoegd, die het geluid van het fietsje op de ondergrond dempt.

Voor kinderen vanaf 1 jaar oud

De stoere loopfietsen die wij aanbieden zijn ingedeeld aan de hand van de leeftijd waarvoor ze bedoeld zijn. De geschikte leeftijd is vooral afhankelijk van de zithoogte. Wanneer het zadel in hoogte verstelbaar is, wordt er een leeftijdsbereik vermeld. Wij bieden loopfietsen aan voor kinderen vanaf 1 jaar oud.

πŸ‘Ά Loopfiets-expert.nl
Logo