Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ๐ŸŽ–๏ธ 543 producten in ๐Ÿฌ 8 webshops

Loopauto’s voor de allerkleinsten

Met een loopauto kunnen kinderen heerlijk door het huis, de tuin of op straat rondtoeren. Speel een brandweerman of breng mensen naar de plek van bestemming als taxichauffeur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zoals de naam verraadt worden loopauto’s aangedreven door te lopen. Wat deze speelvoertuigen verder uniek maakt is dat kinderen gemakkelijk met de voetjes bij de vloer kunnen komen.

Koop online een loopauto voor je baby

Een loopauto in de vorm van een taxi, een vliegtuig of je favoriete Disney-figuur

Wij bieden een ruim assortiment loopauto’s aan: van brandweerwagens en vliegtuigen tot auto’s in de vorm van je favoriete Disney-figuur (o.a. Minnie Mouse en Lightning McQueen uit Cars). Met de verschillende quads kun je je op elke ondergrond uitleven. Niets is te gek! Naast kunststof modellen hebben wij ook prachtige retro loopauto’s van Marquant. De metalen auto’s zijn niet alleen geweldig speelgoed, maar staan ook prachtig in elk interieur. Dus mocht uw kind er een handje van hebben om na het spelen het speelgoed te laten staan, dan is dat met deze metalen loopauto helemaal niet zo erg.

Keuzehulp

Bent u opzoek naar een specifiek model? Bijvoorbeeld een roze loopauto van metaal of een baby loopauto? Dan kan het lastig zijn om deze in het ruime assortiment te vinden. Met behulp van de filters aan de linkerzijde van deze pagina kunt u uw wensen aangeven. Uiteindelijk zal het gewenste model tevoorschijn komen.

๐Ÿ‘ถ Loopfiets-expert.nl
Logo