Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Little Tikes 3 in 1 blauw

Deze 3-in-1 driewieler van Little Tikes kan al vanaf jonge leeftijd gebruikt worden. Al vanaf 9 maanden kunt u samen met uw kindje op pad met deze stoere blauwe driewieler. Doordat het zitje in vier posities versteld kan worden, kan deze fiets langere tijd gebruikt worden. De driewieler groeit dus met uw kindje mee. Voor de allerkleinsten is de Little Tikes 3-in-1 uitgerust met een 5-puntsgordel en een leuning, zodat uw dreumes veilig op zijn fietsje kan zitten. Door middel van de duwstang kunt u de fiets zelf voortbewegen, terwijl de voetjes van uw zoon of dochter op de voetsteunen staan.

Stoere blauwe driewieler van Little Tikes

Zelf leren fietsen

Als uw kind 15 maanden oud is, kan het zelf leren fietsen. Kan uw kindje zelf blijven zitten? Dan kunnen de leuningen verwijderd worden. De gordel kunt u natuurlijk wel blijven gebruiken. In deze fase kan uw kind ook zelf leren mee te trappen, maar u kunt wel de stuurstang blijven gebruiken om bij te sturen. Deze 3-in-1 driewieler van Little Tikes is voorzien van anti-slippedalen, die ervoor zorgen dat de voetjes van uw peuter stevig op de pedalen blijven staan.

Helemaal alleen rijden

Vanaf de leeftijd van 2 jaar kunnen kinderen zelf fietsen op een driewieler. Nu kan de duwstang verwijderd worden, zodat uw kindje helemaal alleen door de tuin kan scheuren op deze stoere driewieler. In de laadbak aan de achterzijde kan hij zelf spulletjes vervoeren. De banden van deze kinderfiets zijn massief, duurzaam en stil. Het frame is vervaardigd van kunststof en metaal. Om uw kind te beschermen tegen UV-straling wordt deze driewieler geleverd met een handig zonnescherm.

👶 Loopfiets-expert.nl
Logo