Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Kettler Kettcar Melbourne skelter


De Kettcar Melbourne is een skelter voor snelheidsduivels. Op de skelter staat niet voor niks startnummer 1 afgebeeld. Op dit model kunnen toptijden worden behaald en prachtige parcours worden afgelegd. Zo kunnen kinderen niet alleen proberen om sneller te zijn dan vriendjes of vriendinnetjes, maar met behulp van de handrem ook een slip maken of een handrem-bochtje proberen te maken. 

Inschakelbare vrijloop

Het fijne van deze Kettler skelter is dat deze is uitgerust met een inschakelbare vrijloop. Wanneer deze wordt ingeschakeld kan de bestuurder ook eens lekker uitrollen, zonder dat de trappers blijven doordraaien. Hierdoor kunnen de voeten stil worden gehouden, wat wel zo veilig is omdat er nu ook geen trappers tegen de schenen aan kunnen komen. 

Leeftijd: 3 tot 5 jaar

Deze Kettcar skelter van Kettler is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 5 jaar met een lengte van circa 90 tot 110 centimeter. Het maximale gebruikersgewicht is 50 kilogram. Doordat de kuipzitting van de Melbourne verstelbaar is – u heeft hier geen gereedschap voor nodig – groeit de skelter als het ware met het kind mee. De hoogwaardige kunststof banden bieden voldoende grip op het wegdek en hebben weinig onderhoud nodig. 

Kenmerken

  • Geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar
  • Inschakelbare vrijloop
  • Verstelbare kuipzitting
  • Hoogwaardige kunststof banden
  • Eenvoudig te bedienen handrem
👶 Loopfiets-expert.nl
Logo