Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Driewieler

Kinderen houden van fietsen. Want wat is er nu leuker dan lekker hard rondscheuren door de buurt? Driewielers zijn handige fietsen voor de allerkleinsten, omdat ze hiermee in stapjes kunnen leren fietsen. Door de drie wielen zijn deze fietsjes stabieler dan een tweewieler, zodat uw kindje de fiets nog niet zelf in evenwicht hoeft te houden.

De juiste driewieler voor ieder kind

Opstapje naar de kinderfiets

Een driewieler is dus een goede fiets voor beginners. Op een driewielfiets leert uw dreumes de trappers en het stuur te gebruiken, zodat het leren fietsen op een normale fiets later sneller en gemakkelijker gaat. Voor iedere baby, peuter en kleuter hebben wij de juiste driewieler in ons brede assortiment.

Driewielers met laadbak

De driewieler fiets bestaat in verschillende soorten, vormen en kleuren. Sommige driewielers zijn bijvoorbeeld uitgerust met een handige laadbak aan de achterzijde, waarin uw kindje spulletjes kan vervoeren. Dat is niet alleen handig om nuttige dingen, zoals een flesje drinken of iets te eten, mee te nemen als u met uw zoon of dochter mee wandelt tijdens het fietsen. De laadbak is ook leuk voor uw kindje als het met de driewieler aan het spelen is. Uw dreumes kan bijvoorbeeld knuffels of ander speelgoed meenemen op zijn of haar ontdekkingstocht door de tuin op de 3 wieler.

3-in-1 model driewieler

In ons brede driewieler-assortiment hebben wij verschillende 3-in-1 modellen driewielers. Deze driewielers hebben veel verschillende mogelijkheden en zijn dus bijzonder geavanceerd. Zo’n 3-in-1 kinderdriewieler groeit in drie fasen met uw kindje mee, zodat hij of zij stap voor stap zelf leert fietsen.

Vanaf 10 maanden kunt u uw zoon of dochter veilig op zo’n driewielfiets zetten met behulp van de leuning en de gordel. Hierdoor zit uw kindje stevig en veilig op de baby driewieler. In deze eerste fase kunt u de duwbeugel aan de achterkant gebruiken om de driewieler voort te bewegen. Uw kindje hoeft dus nog niet zelf te fietsen, maar u kunt samen met uw dreumes de wereld verkennen.

Is uw kindje oud genoeg om zelf te blijven zitten? Dan kan de zijleuning verwijderd worden. Deze tweede fase begint vanaf de leeftijd van circa 15 maanden. In deze fase kan uw kindje ook leren om zelf te trappen, terwijl u de duwbeugel nog kunt blijven gebruiken om bij te sturen.
Als uw kind twee jaar oud is, kan de duwbeugel van de driewieler fiets verwijderd worden. Nu kan uw peuter helemaal zelf rondrijden op zijn of haar eigen 3-wieler.

Driewieler met duwstang

Een handige optie voor kinderdriewielers is een duwstang. Driewielers met duwstang zijn ideaal voor de allerkleinsten, want hiermee kunt u uw dreumes een handje helpen. Als uw kindje nog niet zelf kan trappen, kunt u de duwstang gebruiken om de driewielfiets zelf voort te bewegen en bij te sturen. Zo kan uw zoon of dochter langzamerhand zelf leren trappen en sturen, terwijl het in het begin kan genieten van de omgeving. In veel gevallen is de driewieler duwstang afneembaar, zodat u hem eraf kunt halen wanneer uw kindje zelfstandig kan fietsen.

Het breedste assortiment kinderdriewielers

In onze webshop kunt u ook terecht als u op zoek bent naar een retro driewieler. Deze driewielers hebben een klassiek design en een hoogwaardige uitstraling. Op zo’n unieke fiets wil uw kindje zeker wel leren fietsen! Daarnaast hebben wij zelfs kinderdriewielers die eruitzien als een scooter of een chopper. Wil uw kindje het liefst een roze driewieler? Filter dan op roze als basiskleur en u vindt zeker een exemplaar dat uw kind mooi vindt. Of u nu op zoek bent naar een retro driewieler, een driewieler met duwstang of een ander type kinderdriewieler, in ons brede aanbod vindt u zeker wat u zoekt.

πŸ‘Ά Loopfiets-expert.nl
Logo