Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Berg Biky loopfiets

Een loopfietsje is voor kinderen het ultieme speelgoed om te krijgen en daarmee trainen ze spelenderwijs ook nog eens hun evenwichtsgevoel! Dit fietsje beschikt niet over trappers, een rem of een standaard en wordt door uw kindje in balans gehouden. Door over de grond te lopen, kan uw zoon of dochter lekker vaart maken en desgewenst kunnen de voetjes daarna op het frame gezet worden om zo lekker uit te rijden. Zo wordt uw kind vanzelf een evenwichtskunstenaar!

Koop een Berg Biky loopfiets op Bol.com

In drie leuke kleurtjes

Deze Biky loopfiets van Berg is verkrijgbaar in drie kleuren en thema’s: een stoere John Deere fiets in groen en geel, een meisjesvariant in wit met roze en een leuke fiets voor jongetjes in zwart en oranje. Bij alle drie de modellen zijn de trappers, wielen en het stuur zwart. De fietsjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud en kunnen maximaal 45 kilogram dragen. De fiets heeft een lage instap en is gemaakt van onverwoestbaar en hoogwaardige materialen. Het stuur is voorzien van een beschermhoes voor extra veiligheid. De banden van deze loopfietsen zijn gevuld met lucht, zodat het fietsen extra goed geleerd kan worden.

Specificaties van de Berg Biky

Deze fietsjes zijn 90 centimeter in lengte en 43 centimeter breed. Het zadel is in hoogte verstelbaar en bij het stuur kunt u kiezen voor een hoogte tussen 57 en 63 centimeter. Hierdoor kan uw kindje extra lang genieten van dit leuke fietsje, omdat het met hem of haar meegroeit! U krijgt dit fietsje in losse onderdelen aangeleverd en dient het zelf nog in elkaar te zetten. Hoe u dat het beste kunt doen, kunt u in bovenstaande video zien. Na de montage kan uw kindje gelijk lekker gaan spelen en kan het fietsplezier beginnen!

👶 Loopfiets-expert.nl
Logo